Kanë kimi me njëri-tjetrin, por Kelvi Kadillin kjo gjë e acaron shumë tek Dojna Mema: Ajo është… – AlpeGossip
Kanë kimi me njëri-tjetrin, por Kelvi Kadillin kjo gjë e acaron shumë tek Dojna Mema: Ajo është…

Kanë kimi me njëri-tjetrin, por Kelvi Kadillin kjo gjë e acaron shumë tek Dojna Mema: Ajo është…

Është përfolur shumë për një lidhje të mundshme mes Kelvi Kadillit dhe Dojna Memës. Prej dy sezonesh ata moderojnë bashkë emisionin “Pop Culture” në Top Channel dhe kimia e tyre në ekran e afrimiteti në përditshmëri kanë ngritur dyshime se mes tyre ka diçka më shumë se thjehst marrëdhënie profesionale. I ftuar këtë të shtunë në “Thumb” Kelvi ka treguar më shumë për këtë gjë por ka rrëfyer edhe gjënë që e acaron më shumë tek Dojna.

Me Dojnën marrëdhënia është më e bukur seç duket. E në fillim doja shumë të punoja me të. Ajo është goxha e përgatitur ka shumë informacion. Çfarë më acaron tek ajo? Bëhet hiperaktive jashtë televizionit. Vetëm flet dhe flet dhe flet pafund. S’thotë budallallëqe të paktën dhe ia kam thënë asaj dhe pushon. “,- ka treguar Kelvi.