Kaq të vështirë e paska pasur ta harrojë?! Fiorentina Fjorentina sërish të njëjtën lojë, bëhet e pabesueshme (FOTO) – AlpeGossip
Kaq të vështirë e paska pasur ta harrojë?! Fiorentina Fjorentina sërish të njëjtën lojë, bëhet e pabesueshme (FOTO)

Kaq të vështirë e paska pasur ta harrojë?! Fiorentina Fjorentina sërish të njëjtën lojë, bëhet e pabesueshme (FOTO)

Historia e Olsit dhe Fiorentinës është kthyer sërish në vëmendje për shkak të disa postimeve që ata kanë bërë orët e para të ditës së sotme.
Ish banorët duket sikur janë në ndjekje të njëri-tjetrit. Më saktë Fjorentina pas Olsit.

Mund të jetë dhe rastësi, por sa herë që gjitiçka që ndodh me jetën e ish banorit të Big Brother, Fjorentina është atje për të reagur me një thumb.

Dhe pas ksaj vjen një kundra thumb se statusi nuk ka të bëjë aspak me Olsin. Kjo ka ndodhur për të disatën herë, po ashtu ndodhi dhe në situatën e sapo krijuar.

Fjorentina ka një status shpjegues ku tregon se postimi ka të bëjë me një çështje tjetër dhe se Olsi është një e shkuar.

Fjorentina është shumë e përsëritur në këtë punë dhe rrjedhimisht e pabesueshme.