KENI AROMË TË KEQE NË FRYMËMARRJE? Ja disa mënyra se si ta largoni atë – AlpeGossip
KENI AROMË TË KEQE NË FRYMËMARRJE? Ja disa mënyra se si ta largoni atë

KENI AROMË TË KEQE NË FRYMËMARRJE? Ja disa mënyra se si ta largoni atë

Një nga problemet më serioze me të cilët njerëzit përballen çdo ditë është aroma e keqe e frymëmarrjes.

Kjo aromë vjen si pasojë e ushqimeve, mostrajtimit të dhëmbëve apo edhe nga problemet me stomakun. Mënyrat e trajtimit janë të shumta dhe disa prej tyre janë të kushtueshme. Ne po ju tregojmë disa truke shumë praktike që do ju ndihmojnë të shpëtoni nga ky problem pa shumë kosto. Pjesën më të madhe të produkteve i keni në shtëpi.

1-Përdorni gjatë ditës majdanoz të freskët.

2-Përdorni shpëlarës antibakterial.

3-Duhet të konsumoni të paktën dy herë në ditë kos të freskët.

4-Duhet të shpëlani gojën me sodë buke.

5- Gjatë ditës konsumoni sa më shumë çamçakëzë djegës.