KENI DHIMBJE SHPATULLE NGA GJUMI? Këto ushtrime dhe përbërës do t’ju ndihmojnë – AlpeGossip
KENI DHIMBJE SHPATULLE NGA GJUMI? Këto ushtrime dhe përbërës do t’ju ndihmojnë

KENI DHIMBJE SHPATULLE NGA GJUMI? Këto ushtrime dhe përbërës do t’ju ndihmojnë

Nëse nga fjetja e keqe gjatë natës shpatulla juaj ju dhëmb dhe nuk ju lejon të flini mirë këto mjete të mëposhtme do t;ju ndihmojnë:

1. Shtrije krahun nga ana e kundërt e gjoksit. Për të lehtësuar dhimbjen në shpatullën e djathtë, mbani dorën tuaj të djathtë të shtirë poshtë gjoksit dhe krahu të arrijë deri tek beli juaj. Mbajeni për 30 deri në 60 sekonda, pushoni dhe bëjeni përsërisni tre deri në pesë herë.

2. Lëshimi i qafës. Uluni duke qëndruar shpinën drejt, mbështeteni kokën në mur  derti sa të ndjeni një tërheqje në qafë. Rekomandohet që të përsërisni deri në pesë herë për rezultatet më të mira.

3. Zgjerimi i gjoksit. Për këtë ushtrim, keni nevojë për një litar ose rrip. Mbajeni atë të kapur me të dyja duart prapa kurrizit  dhe tërhiqeni. Tërhiqini shpatullat dhe ngrijeni lehtësisht mjekrën tuaj drejt tavanit.

 

4.Hudhra. Ashtu si shafran i Indisë, hudhra është anti-inflamator. Për të lehtësuar dhimbjen, masazhoni vendin me vaj hudhre sipas  “Home Hedy Hacks.”