KENI FLOKË TË YNDYRSHME? Ja disa këshilla që do t’ua lehtësojnë punën – AlpeGossip
KENI FLOKË TË YNDYRSHME? Ja disa këshilla që do t’ua lehtësojnë punën

KENI FLOKË TË YNDYRSHME? Ja disa këshilla që do t’ua lehtësojnë punën

Nëse keni flokë të yndyrshëm, nuk duhet të dekurajoheni, mjafton të përdorni produktet e duhura. Parimi themelor i trajtimit të flokëve me yndyrë konsiston në zgjedhjen e një shamponi të përshtatshëm për këtë lloj të flokëve apo një pastrues i butë në pH neutral. Përdorni sasi të vogla të produktit/shamponit të holluar mirë me ujë.

Një shpëlarje përfundimtare me uthullën e mollëve të egra të tretur në ujë të ftohtë për të tonifikuar flokët, për të larguar yndyrën dhe zbokthin njëkohësisht. Bëni kujdes me tharësen e flokëve, mos e teproni me të.