KENI LINDUR NË MUAJIN SHTATOR? Urime! Ja pse jeni më të suksesshëm se të tjerët – AlpeGossip
KENI LINDUR NË MUAJIN SHTATOR? Urime! Ja pse jeni më të suksesshëm se të tjerët

KENI LINDUR NË MUAJIN SHTATOR? Urime! Ja pse jeni më të suksesshëm se të tjerët

Raporti Kombëtar i Kërkimeve Ekonomike, pas një studimi të gjatë arriti në përfundimin se personat që kanë lindur në muajin shtator cilësohen si më të suksesshmit.

Studimi u bazua tek notat e mijëra nxënësve nga mosha 8-15 vjeç në SHBA, dhe është vënë re se notat e fëmijëve të lindur në shtator janë më të mira.

Sipas studimit faktori që ndikon në këto rezultate është mosha. Fëmijët e lindur në muajin shtator janë zakonisht më të mëdhenjtë e klasës dhe kjo i bën të ndihen më të sigurtë dhe më të përgjegjshëm.

Fëmijët e lindur në këtë muaj mund të presin deri vitin tjetër për t’u regjistruar dhe kjo i rrit më shumë mendërisht, duke iu lehtësuar punën në vitet në vazhdim.