PRODUKSIONI I “BBV” I KA BËRË PRESION DONALDIT QË KA HUMBUR 15 KILE? Arbana Osmani reagon: Aman ma gjeni… – AlpeGossip
PRODUKSIONI I “BBV” I KA BËRË PRESION DONALDIT QË KA HUMBUR 15 KILE? Arbana Osmani reagon: Aman ma gjeni…

PRODUKSIONI I “BBV” I KA BËRË PRESION DONALDIT QË KA HUMBUR 15 KILE? Arbana Osmani reagon: Aman ma gjeni…

Moderatoja Arbana Osmani ka zhvilluar  sot një bisedë me ndjekësit e saj në Instagram.

Ajo vendosi të kthejë përgjigje për disa nga ndjekësit që besojnë ose duan të besojnë disa teori konspirative që janë ngritur rreth ‘Big Brother VIP’ dhe ngjarjeve që kanë ndodhur këtë edicion.

Ndër to, një prej ndjekësve shprehet se produksioni i ka bërë shumë presion Donaldit dhe me siguri për këtë arsye ai ka ‘humbur 15 kile’.

Duke marrë shkas nga kjo Arbana sqaron në mënyrë indirekte: “Aman ma gjeni atë që i ka bërë presion, të vijë të më bëjë dhe mua e të humbas ca kile”.

Në këtë mënyrë, Arbana jo vetëm tregoi se kjo teori nuk është e vërtetë, por edhe theksoi sërish dëshirën që ka për të humbur ca kile.

Produksioni i ‘Big Brother VIP’ i ka bërë presion Donaldit