SHKAKU U BË DONALDI, VJEN PUTHJA E PARË/ Çfarë po ndodh me Antonelës dhe Claudios (FOTO) – AlpeGossip
SHKAKU U BË DONALDI, VJEN PUTHJA E PARË/ Çfarë po ndodh me Antonelës dhe Claudios (FOTO)

SHKAKU U BË DONALDI, VJEN PUTHJA E PARË/ Çfarë po ndodh me Antonelës dhe Claudios (FOTO)

Pavarësisht se Antonela ka deklaruar se nuk ka “tërheqje” ndaj tij, duket se gjërat me Claudion po “ngrohen”.

Së fundmi ata janë bërë protagonist me një puthje. Në fakt, ka qenë  Donaldi që  i ka kërkuar Claudios të puthë Antonelën në faqe.

Shko puthe pak në faqe Antonelën,një puthje në faqe nuk është asgjë”,- i tha Donaldi.

Edhe pse Antonela nuk donte, ai u çua dhe e puthi, duke shkrirë kështu “akujt mes tyre”.

Shkak u bë Donaldi/ Vjen puthja e parë, çfarë po ndodh meShkak u bë Donaldi/ Vjen puthja e parë, çfarë po ndodh me