KENI MENDUAR T’I BËNI FLOKËT ME BALUKE? Kemi disa modele ideale për ju – AlpeGossip
KENI MENDUAR T’I BËNI FLOKËT ME BALUKE? Kemi disa modele ideale për ju

KENI MENDUAR T’I BËNI FLOKËT ME BALUKE? Kemi disa modele ideale për ju

Sigurisht duhet të kesh parasysh llojin e flokëve dhe tiparet kur vendos për një model flokësh. Por mos harro një faktor tjetër të rëndësishëm: formën e fytyrës. Një model që të përshtatet dhe të plotëson nga të gjitha këndet. Disa hairstylist tregojnë sekretet e prerjeve dhe stileve më të mira për këdo.

Gjatësia është e rëndësishme, balluket hapin fytyrën në një mënyrë të butë. Flokët në xhufka të ndryshme kontrasti janë veçanërisht interesante.

Balluke më të trasha, stili i çrregullt, janë pjesë e botës së modeleve të flokëve rocker.

Ky lloj modeli u jep një përshtypje të veçantë konturave të fytyrës, pasi një pjesë të fytyrës e mbulon. Provoni modelin mbretëror dhe lërini balluket të bien përpara.

Gërsheti i lartë është një nga modelet e flokëve që janë shumë të njohura në ditët e festave dhe takimeve.

Ndani një pjesë të flokëve dhe krijoni një bisht, ndërsa balluket lërini të krehura anash.

Shkurt me fije përpara

Modeli i Ginnifer Goodwin.Fijet e shkurtra theksojnë mollëzat dhe sytë, është si të frysh mollëzat.
Apliko një krem për të shtruar flokët dhe për t’i bërë të qëndrueshëm në atë model.

Nëse ke një fytyrë të gjatë, baluket e drejta në vijën e vetullave mund të ndërpresin vizualisht gjatësinë dhe të krijojnë iluzionin e gjerësise.