KEQPËRDORIMI I IMAZHEVE NË RRJETET SOCIALE/ Vajzat tregojnë momentet e çuditshme: Më kanë përdorur fotot e këmbëve… – AlpeGossip
KEQPËRDORIMI I IMAZHEVE NË RRJETET SOCIALE/ Vajzat tregojnë momentet e çuditshme: Më kanë përdorur fotot e këmbëve…

KEQPËRDORIMI I IMAZHEVE NË RRJETET SOCIALE/ Vajzat tregojnë momentet e çuditshme: Më kanë përdorur fotot e këmbëve…

Në momentin që vendos që të bëhesh një personazh publik, merr parasysh se do të jesh gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe do të komentohesh për çdo gjë.

Vajzat e këtij edicioni të “Big Brother VIP 2” kanë vendosur që të ndajnë me njëra-tjetrën disa momente që i kanë çuditur nga rrjetet sociale. Njëra prej tyre ka thënë se ka të bëjë me fotot e këmbëve.

“Mua më kanë futur në një fanpage këmbësh”, tha Dea Mishel.

Nga ana tjetër Tea Trifoni shtoi: “Për mua kanë fanpage për këmbët. Me cepat e këmbëve që dalin në video. Ma kanë bërë kompleks”.