Kërcim hipnotizues me gj*ks! Trendi i rinisë të sotme që flasin me nuditet (VIDEO) - AlpeGossip
Kërcim hipnotizues me gj*ks! Trendi i rinisë të sotme që flasin me nuditet (VIDEO)

Kërcim hipnotizues me gj*ks! Trendi i rinisë të sotme që flasin me nuditet (VIDEO)

Janë bërë të shumta rastet e qarkullimit të videove të vajzave që hipnotizojnë njerëzit më kërcime provokuese.
Të veshura me një bluzë të lehtë ose të tejdukshme dhe pa të brendshme, ato kërcejnë nën ritmin e muzikës duke tundur gjoksin e tyre.

Pikërisht këtë gjë po bën edhe kjo vajzë në video.

Videoja e saj ka marrë mijëra shpërndarje në rrjetet sociale.

Meshkujt sigurisht janë ata që tundohen lehte dhe ndaj është shpërndarë kaq shumë.

Gjithashtu kjo po përdoret si një mënyrë për të fituar sa më tepër ndjekës në rrjetet sociale.

Ja pra në çfarë pike po degradon kultura dhe shoqëria e ditëve të sotme.