Këshilla për të gjitha ju që dëshironi t’i keni flokët ‘PINK’ (FOTO) – AlpeGossip
Këshilla për të gjitha ju që dëshironi t’i keni flokët ‘PINK’ (FOTO)

Këshilla për të gjitha ju që dëshironi t’i keni flokët ‘PINK’ (FOTO)

Pra, keni parë flokët e Kim Kardashian dhe ndryshimin e saj të fundit.

Ngjyra PINK e cila sigurisht do të kthehet në një trend të vërtetë, më shumë se ishte diku.

Por para se të merrni vendim që ju t’i bëni flokët e juaja ‘PINK’ mësoni disa prej gjërave të cilat duhet t’i dini.

-Sigurohuni që flokët e juaja të jenë në gjendje të mirë para se të vendosni ngjyrën

-Siguroni që të zgjidhni ngjyrën më efikase

-Përdorni shampoo dhe kondicioner për flokë të ngjyrosur

-Shmangni dushet e nxehta

-Minimizoni veglat e nxehta

-Përdorni një ngjyrë të mbushur në shtëpi

-Mos i pastroni flokë shumë shpesh.

Close up of teenage girl with pink hair