KËTË HERË AS ILIRI E AS DONALDI/ Kledi votohet si banori më i pëlqyer – AlpeGossip
KËTË HERË AS ILIRI E AS DONALDI/ Kledi votohet si banori më i pëlqyer

KËTË HERË AS ILIRI E AS DONALDI/ Kledi votohet si banori më i pëlqyer

Banorët e shtëpisë Big Brother Vip u zhvillua një tjetër votim. Kësaj radhe ishte për banorin më të preferuar.

Kledi u shpall si banori më i pëlqyer për këtë javë. Ai mori 4 vota duke lënë pas Arjolën me 3 vota dhe Donaldin me 3 vota.

“Vëllai i Madh” do tu japë një shans banorëve më të pëlqyer që të zgjedhin një aleat gjatë lojës. Fillimisht do zgjedhi Kledi aleatin e tij pastaj Arjola dhe Donaldi.