Këto janë 7 pozicionet për një SEKS të egër dhe të pandalshëm – AlpeGossip
Këto janë 7 pozicionet për një SEKS të egër dhe të pandalshëm

Këto janë 7 pozicionet për një SEKS të egër dhe të pandalshëm

Stili i qenit

Anastasia ka dëshirë që Christiani të penetrojë thellë në të, nga e ashtuquajtura pozë dogyy dhe ta kënaqë me luhatje të ngadalta të kërdhokullave.

Seksi “i penguar” oral

“Mundimi” seksual partnerin e mirë do ta shpërblejë me seks oral. Lejoni që t’jua lidhë duart me kravatën që e doni dhe që t’i vendos mbi kokën tuaj. Kënaquni me puthjet e tij nga koka deri te gishtat e këmbëve.

Mbi tavolinë

Në tavolinë – bëni një surprizë partnerit në çastin e thirrjes së rëndësishme telefonike – thoni që dëshironi menjëherë seks. Sikur Anastasia, shtrihuni në shpinë mbi tavolinë, hapini gjunjët dhe mbështetuni në shputa mbi skajin e tavolinës, dhe lëreni të vendosë vetë se çka të bëjë me ju.

Pozita misionare

Mos u çuditni pse Christiani ka zgjedhur këtë pozë nga zhvirgjërimi i Anastasisë. Klasikja gjithmonë ka pasur sukses – kjo pozitë është intime dhe e adhuruar për shumë femra për shkak të stimulimit më të lehtë të klitorisit.

Në këmbë…para pasqyrës

Qëndroni lakuriq para tij: shpina juaj le të jetë e puthitur për gjoksin e tij lakuriq, dhe lejoni t’i udhëheqë duart tuaja nëpër trupin tuaj. Shikojeni këtë paralojë seksuale në pasqyrë, por kur afshi plotësisht të shpërthejë, lëreni që të penetrojë nga kjo pozë.

Në vaskë – bëni dush bashkë

Kur prekjet e lagura t’ju çojnë deri në shpërthim, uluni në partnerin dhe merrni kontrollin – ju duhet të jeni ajo që do të vendosë për ritmin dhe shpejtësinë e marrëdhënies seksuale.

Vetëm për “lojtarë” të shkathët

Nëse shijet tuaja prekin në zonën e “kinkit” huazoni këtë skenar nga “Pesëdhjetë nuancat e hirta”. Lëreni partnerin që t’jua lidhë duart dhe të këmbët me kllapa apo me kravatë, mbuloni sytë me shall të butë, dhe… do t’ju pushtojë vetëm shqisa e të dëgjuarit duke lëshuar muzikën e adhuruar nëpërmjet kufjeve.

Ndjenjat e tjera tuajat – si p.sh. nuhatja dhe prekja do të jenë shumë të stërholluara, andaj dorëzojuni hulumtimit të tij me ndihmën e buzëve, dhëmbëve apo mjeteve seksuale.