Këto janë shenjat që tregojnë se zemra juaj nuk punon siç duhet – AlpeGossip
Këto janë shenjat që tregojnë se zemra juaj nuk punon siç duhet

Këto janë shenjat që tregojnë se zemra juaj nuk punon siç duhet

Disa shenja në trupin tuaj mund të ju informojnë për problemet e zemrës për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm.

Më poshtë janë disa sinjale që ju duken shumë të zakonshme, por që duhet t’ju kushtoni vëmendje.

Dhimbje që ju përhapet në krah

Kollitje të vazhdueshme

Këmbë të ënjtur

Mungesë të oreksit dhe ndjenjë të përzierjes në lukth

Nivele ekstreme të ankthit

Ligështoheni

Lëkura juaj bëhet më e zbehtë

Keni pika të pazakonta në lëkurë