KËTO KËPUCË DO I SHIHNI KUDO GJATË VJESHTËS/ Ndaj frymëzohuni tani për kombinimet – AlpeGossip
KËTO KËPUCË DO I SHIHNI KUDO GJATË VJESHTËS/ Ndaj frymëzohuni tani për kombinimet

KËTO KËPUCË DO I SHIHNI KUDO GJATË VJESHTËS/ Ndaj frymëzohuni tani për kombinimet

Këto këpucë janë të rehatshme dhe lehtësisht të kombinueshme. Nëse do disa ide për veshjen e radhës, ja ku i ke:

Me triko dhe xhinse

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@SIMPLYEVY/ PINTEREST

Fund dhe xhaketë

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@NACE_MTB/ PINTEREST

Bluzë korse dhe pantallona të gjera

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@SAMPS123/ PINTEREST

Pantallona dhe këmishë

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@LEONIEPLANK/ PINTEREST

Fund dhe këmishë

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@ALEYNASLIFE/ PINTEREST

Pantallona klasike dhe pardesy

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@BHMFBLOG/ PINTEREST

Fund i gjatë dhe pulovër

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@FASHIONPOTLUCK/ PINTEREST

Pulovër e gjatë

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@ITSALEXOWENS/ PINTEREST

Me xhaketë lëkure

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@@HFRUNWAY/ TWITTER

Me fustan të shkurtër

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@SASSY_DAILY/ PINTEREST

Me kostum

Këto këpucë do t’i shihni kudo gjatë vjeshtës,

@AANGELSINCHARGE/ PINTEREST