Kjo është mosha kur femrat janë më me stil – AlpeGossip
Kjo është mosha kur femrat janë më me stil

Kjo është mosha kur femrat janë më me stil

Ne të gjithë jemi dakord se vitet e universitetit nuk ishin ato më me stil. Kjo qëndron te arsyeja se si çdo gjë tjetër, sensi juaj i modës arrin kulmin në një pikë të caktuar.

Një investim i fundit nga një kompani britanike iu përgjigj pyetjes me përgjigjen: Një grua është më me stil në moshën 30 vjeçe, ndërsa meshkujve iu duhet më shumë kohë, nuk e arrijnë kulmin e tyre para moshës 36 vjeç.

Faktorët që kontribuojnë përfshijnë besimin, njohjen e vetes dhe fuqinë e fitimit, pasi në moshën 30 vjeçe ju jeni ngritur në detyrë, duke sjellë një rrogë më të madhe, bashkë me këtë mundësinë për të shpenzuar më shumë për veshjet dhe aksesorët.

Në këtë moshë femrat kanë afërsisht 212 veshje në dollapin e tyre, me 24 aksesorë dhe shtatë palë këpucësh. Gardëroba e një 30-vjeçare është më e shtrenjtë se më parë gjithashtu.