12 modelet e flokëve që dashurojnë meshkujt. Nga modeli “Versaçe” e deri tek … (FOTO) – AlpeGossip
12 modelet e flokëve që dashurojnë meshkujt. Nga modeli “Versaçe” e deri tek … (FOTO)

12 modelet e flokëve që dashurojnë meshkujt. Nga modeli “Versaçe” e deri tek … (FOTO)

Meshkujt nuk e kuptojnë modelin e flokëve të quajtur “Versace” dhe ata me siguri që nuk e dinë ndryshimin mes një gërsheti normal dhe atij francez.

Ka një lajm të mirë nëse ju i vëni veshin atyre që pëlqejnë meshkujt, sepse kur vjen puna për stilimin e flokëve, ato që ju pëlqejnë atyre mund t’i realizoni me sy mbyllur.

Shikoni se cilat janë modelet e flokëve që pëlqen i dashuri ose bashkëshorti juaj, me siguri disa prej tyre i realizoni në jetën tuaj të përditshme.