KJO ISHTE! Ja këngëtarët e vërtetë që këndojnë LIVE pa prova e pa regjistrim (VIDEO) – AlpeGossip
KJO ISHTE! Ja këngëtarët e vërtetë që këndojnë LIVE pa prova e pa regjistrim (VIDEO)

KJO ISHTE! Ja këngëtarët e vërtetë që këndojnë LIVE pa prova e pa regjistrim (VIDEO)

Sidomos në ditët e sotme nuk janë të shumtë këngëtarët e vërtetë, ata që janë artistë pa u sforcuar shumë. Ulur në kolltukun e “Pasdite në Top Channel” prezantuesja u kërkoi Kastriot Tushës, Irma Libohovës dhe Shkurte Fejzës të improvizonin diçka dhe pa u menduar fare, ia nisën direkt këngës. A thua të kishin bërë dy orë prova? Pa lëvizur fare nga kolltuku e pa u kompleksuar na dhuruan një koncert të vogël para atij që do të bëjnë pas disa ditësh në nder të përvjetorit të karrierës së Kastriot Tushës. Mes shumë artistëve Irma dhe Shkurtja do jenë dy prej tyre.