KONCERTI I MALUMA-s/ Ja cila këngëtare shqiptare do të ngjitet në skenë – AlpeGossip
KONCERTI I MALUMA-s/ Ja cila këngëtare shqiptare do të ngjitet në skenë

KONCERTI I MALUMA-s/ Ja cila këngëtare shqiptare do të ngjitet në skenë

Siç mund ta keni lexuar, në koncertin e Malumës do të performojë edhe një këngëtare shqiptare. Ndonëse emri nuk është bërë ende publik, Anabel.al zbuloi se në skenë do të ngjitet Kida.

Ja cila këngëtare do të performojë në koncertin e

Këngëtarja do të këndojë në pre-show, pra përpara se Maluma të ngjitet në skenë. Performanca e Kidës pritet të zgjasë rreth 20 minuta dhe do të përbëhet nga hitet e saj ndër vite.