KUJDES! 13 shenja që atij s’po i pëlqen seksi me ty – AlpeGossip
KUJDES! 13 shenja që atij s’po i pëlqen seksi me ty

KUJDES! 13 shenja që atij s’po i pëlqen seksi me ty

Nëse jeni në një lidhje të gjatë, të konsoliduar mund të keni vënë re që jeta seksuale ka ulje-ngritjet e saj. Një periudhë mbërtheheni nga kimia e jashtëzakonsme e ndërsa një periudhë tjetër, mund të kalojnë javë të tëra pa jetë seksuale. Ndonëse kjo është deri diku normale, ka disa shenja të tjera që tregojnë se partneri thjesht s’po e shijon më seksin me ju.

1.

Ata nuk kalojnë më në orgazmë.

2.

Janë gjithmonë “të zënë”. Pikërisht atëherë kur ti fillon ta ngacmosh, gjejnë justifikimin e radhës!

3.

Ndodh shpesh që ta lënë seksin përgjysmë.

4.

Bien për të fjetur gjithmonë para jush. Për të shmangur çfarë NUK duan të bëjnë.

5.

S’janë më ata që nisin paralojën.

6.

Fokusohen tek ty vetëm kur ju shohin në shtrat. Do të thotë që jashtë tij ka diçka që s’e intrigon më.

7.

Sa herë flisni për jetën tuaj seksuale, ndërrohet tema.

8.

Kanë një gjuhë trupi të mbyllur.

9.

S’e shijojnë më as vetë!

10.

I ndjeni ndryshe gjatë aktit.

11.

Më pak të dhënë emocionalisht. Puthjet, përkëdheljet dhe përqafimet mungojnë.

12.

Janë më të ndërgjegjshëm seç duhet të jenë gjatë seksit.

13.

Në lidhjen tuaj kanë nisur problemet.

Burimi: Bustle