VËMËNDJE GOCA! Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e veres këtë sezon – AlpeGossip
VËMËNDJE GOCA! Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e veres këtë sezon

VËMËNDJE GOCA! Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e veres këtë sezon

Ndërsa pak nga pak njerëzit po fillojnë ditët e para të plazhit, është mirë të përgatiteni edhe me çfarë ju pret këtë sezon. Mes shumë trendeve në rroba banjo, shaje, xhinse etj, 2021-shi ka dhe një detaj të përbashkët te të gjitha fustanet: Shpina e hapur.

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e

Sigurisht, kjo s’do të thotë që asnjë model tjetër nuk do të jetë në modë, ama një fustan me shpinën jashtë ju duhet patjetër në garderobë!

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e

Më poshtë, shihni disa modele të verës 2021, sa për të krijuar një ide se çfarë ju pret.

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e

Ky detaj i vogël do ju shoqërojë në gjithë fustanet e