KUJDES! Këto janë 5 gjërat që nuk duhet t’i kërkoni në Google – AlpeGossip
KUJDES! Këto janë 5 gjërat që nuk duhet t’i kërkoni në Google

KUJDES! Këto janë 5 gjërat që nuk duhet t’i kërkoni në Google

Në shumicën e rasteve, Google mund të jetë një ndihmë e madhe për të gjithë ne për të gjetur diçka që na nevojitet. Megjithatë studimet kanë treguar se ndonjëherë kërkimet që bëjmë mund të punojnë kundër nesh dhe do të kenë pasoja. Sot në emisionin “Fun Day” me moderatoren Fatma Methasanin janë treguar se çfarë nuk duhet të kërkojmë në Google.

1. Simptomat
Ekzistojnë website të ndryshme që japin këshilla mjekësore, por shumica e tyre nuk menaxhohen nga mjekë profesionistë dhe mund të japin informacione të gabuara. Të kërkosh për simptomat e tua nuk do të të ndihmojë aspak të gjesh se nga çfarë mund të vuash.

2.Gjëra kriminale
Si psh si bëhet një bombë, ku mund të blesh një armë etj. Kjo është e rrezikshme, pasi duhet të mbani parasysh se ‘security’ është gjithmonë aty për të kuptuar se kush kontrollon për këto gjëra dhe adresa e kompjuterit tuaj mund të shfaqet në ‘datebase’. Nuk besoj se dëshironi t’ju hapen probleme, edhe pse mund të keni kërkuar thjesht për kuriozitet.

2. Kafshë të rrezikshme
Duhet të qëndrojmë larg kësaj, sepse ekziston një listë me kafshë shumë të rrezikshme në planet, kështu mos krijoni fobi të tjera duke parë ato.

4.Lindja e një fëmije
Momenti i lindjes për një femër është jo e mirë, pasi thjesht do të krijojë panik.

5. Sëmundje të pashërueshme
Ky është rasti tipik që aq më pak gjëra të dini aq më mirë është.