KUR MODA HABIT/ Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake – AlpeGossip
KUR MODA HABIT/ Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

KUR MODA HABIT/ Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Ndonjëherë, ndodh që dizajnerët e modës ta teprojnë me kreativitetin dhe të shfaqin në pasarela krijime që janë të çuditshme e me raste bëhen edhe qesharake kur vjen puna te çmimi.

3 pantallona në 1, Natasha Zinko, $1,395

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Crocs Madame, Balenciaga, $625

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Atletet Alien, Yeezy

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Çanta ’’Le Chiquito’’, Jacquemus, $552

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Këmisha(t), Balenciaga, $1,290

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Çimet spirale, Y Project, $1,336

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Sandale-atlete, Nike, $765

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Çanta-fermë, Moschino, $1528

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Crocs me platformë, Balenciaga, $850

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Çanta-aeroplan, Louis Vuitton, $39,000

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake

Çanta ’’Baguette’’, Moschino, $1,170

Kur moda habit: Disa produkte sa të çuditshme, aq edhe qesharake