KUR MODA NA BEFASON/ Çanta numër 1 e 2019- s na ktheu pas në kohë – AlpeGossip
KUR MODA NA BEFASON/ Çanta numër 1 e 2019- s na ktheu pas në kohë

KUR MODA NA BEFASON/ Çanta numër 1 e 2019- s na ktheu pas në kohë

Pasi ishin dukur për bukuri me veshjet e disa grave tepër stil (nga Sarah Jessica Parker te Gabrielle Union), diku pas vitit 2000, çantat e supit duket se humbën gjurmët.

Nuk u panë të preferoheshin më aq shumë sa dikur duke u zëvendësuar me të tjera modele.

Por qëndrimi në hije nuk zgjati shumë dhe çantat gjetën një moment të dytë për t’u rikthyer fuqishëm.

Kështu, kushdo që është nostalgjik për modën e viteve ’90 apo kohët kur Paris Hilton kishte një të tillë, 2019- a jua jep mundësinë ta mbani sërish:

Me funde:

ose pantallona, e zgjidhni ju!