JO VETËM NJERËZIT/ Leksione nga gorillat, ja si të bësh një selfie (FOTO) – AlpeGossip
JO VETËM NJERËZIT/ Leksione nga gorillat, ja si të bësh një selfie (FOTO)

JO VETËM NJERËZIT/ Leksione nga gorillat, ja si të bësh një selfie (FOTO)

Selfitë janë shndërruar një mjet i rëndësishëm për të kapur foto të vecanta dhe për të treguar se ku je.

Dhe për një selfie perfekte kujdesen jo vetëm njerëzit por edhe kafshët. Kështu ndodh me këta majmunë të cilët janë gati të pozojnë sikurse njerëzit.

Pamjet janë marrë në Parkun Kombëtar në Republikën e Kongos.

Dy gorilla Ndakasi dhe Matabishi janë në sintoni perfekte teksa bëjnë foto me rojen e pyllit. Ata duken kaq natyralë.

Ndoshta japin edhe leksione sesi të dalësh sa më bukur foto.

m4.jpg

m3.jpg

m2.jpg

m1.jpg