KURRË MOS E BESDISNI NJË ALIGATOR/ Ja çfarë i ndodhi një burri teksa përpiqej të zbavitej – AlpeGossip
KURRË MOS E BESDISNI NJË ALIGATOR/ Ja çfarë i ndodhi një burri teksa përpiqej të zbavitej

KURRË MOS E BESDISNI NJË ALIGATOR/ Ja çfarë i ndodhi një burri teksa përpiqej të zbavitej

Një shaka mes dy miqsh që donin të bënin një video zbavitëse për pak sa nuk ka përfunduar keq teksa ata i kanë tërhequr bishtin një aligatori 450 kg.

Kafsha në fakt sapo ka ndjerë dikë që e ka kapur nga bishti është kthyer me shpejtësi dhe për pak sa nuk e ka sulmuar.

’Keni parë ndonjë një kafshë kaq të madhe të lëvizë me këtë shpejtësi”?, thotë burri që ka kapur skenën teksa shoku i tij ikën me vrap.