KUSH THA QË VESH VETËM TË ZEZA? Një leksion stili nga Angelina Jolie (FOTO) – AlpeGossip
KUSH THA QË VESH VETËM TË ZEZA? Një leksion stili nga Angelina Jolie (FOTO)

KUSH THA QË VESH VETËM TË ZEZA? Një leksion stili nga Angelina Jolie (FOTO)

Kur vjen puna tek stili dhe klasikja, Angelina Jolie di sesi të jetë një udhërrëfyese: fituese e cmimit Oskar, dhe një veterane e të veshurave më mirë, aktorja njihet për preferencën e vet për ngjyrën e zezë, por shumica e kombinimeve me shik të saj, anojne nga e bardha, ose dhe ndonjë e kuqe flakë! Megjithëse, të zezën bën, c`bën e fut në lojë sërish. Ja disa prej veshjeve të saj që janë diskutuar për një kohë të gjatë ( e kanë shërbyer si frymëzim për shumë adhuruese të stilit klasik)