LEKSIONE PËR SEKSIN/ Pozicionin “surfboard”duhet ta provoni të paktën një herë në jetë (FOTO) – AlpeGossip
LEKSIONE PËR SEKSIN/ Pozicionin “surfboard”duhet ta provoni të paktën një herë në jetë (FOTO)

LEKSIONE PËR SEKSIN/ Pozicionin “surfboard”duhet ta provoni të paktën një herë në jetë (FOTO)

Është i preferuari i gjithë vajzave mbarë botën, pasi puna e vetmja e tyre është të qëndrojnë shtrirë! Ky pozicion gjatë seksit nuk kërkon shumë akrobacira në shtrat dhe mban emrin “surfboard” sepse është taman si një dërrasë sërfi!

Le t’ua shpjegojmë me fjalë të thjeshta:

Partnerja femër qëndron e shtirë si një perëndeshë përmbys, me bërrylat e përkulura në shtrat për të mbështetur kokën, ndërsa këmbët e saj qëndrojnë të mbledhura në një anë.

Me duart e mbështetura në shpatullat e saj për të mbajtur balancën, partneri mashkull qëndron i ulur në gjunjë mes dy këmbëve të partneres.

Dhe po ta shikoni në foton e ilustruar, mashkulli duket sikur qëndron i ulur në dërrasën e sërfit dhe është gati për të sfiduar valët e detit!

Dhe meqënëse është hera e parë dhe mendjen do e keni fillimisht për të realizuar hapat e para të këtij pozicioni, “The Sun” sugjeron të mos harroni mikun tuaj, lubrifikantin për të plotësuar siç duhet kënaqësinë për ju.