London në rrugën e artit? Babi Ledioni ndihet krenar dhe e tregon me…(FOTO) – AlpeGossip
London në rrugën e artit? Babi Ledioni ndihet krenar dhe e tregon me…(FOTO)

London në rrugën e artit? Babi Ledioni ndihet krenar dhe e tregon me…(FOTO)

Me siguri kur keni qenë fëmijë keni patur prirje dhe talent për të bërë diçka të caktuar dhe prindërit tuaj janë ndjerë krenarë.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe për moderatorin Ledion Liço i cili është ndjerë krenarë për djalin e tij London.

Këtë fakt Ledioni e ka treguar me një foto të postuar në Instagram teksa shihet një pikturë që Londoni ka bërë me talentin abstrakt që mund të karakterizojë një fëmijë të moshës së tij.

“Të gjithë fëmijët janë artist. Problemi është si të mbeten të tillë edhe kur të rriten. Pablo Picasso”, shkruan Ledioni në postimin e tij.

Do të bëhet Londoni një talent në të ardhme? Le të shpresojmë më të mirën…