LOT DHE EMOCIONE/ Einxhel SURPRIZOHET nga i ati. Ja çfarë i thotë ai për Dj DAGZ – AlpeGossip
LOT DHE EMOCIONE/ Einxhel SURPRIZOHET nga i ati. Ja çfarë i thotë ai për Dj DAGZ

LOT DHE EMOCIONE/ Einxhel SURPRIZOHET nga i ati. Ja çfarë i thotë ai për Dj DAGZ

Einxhel i ka emocionuar të gjithë me takimin me të atin, në fund të kësaj aventure.

I kishim thënë njëri tjetrit, tha Einxhel, që do takoheshim në finale.

Einxhel: E kishim lënë të takoheshim në finale.

Babai i Einxhel: Jam shumë krenare për ty i shkove deri në fund. Të uroj më të mirat, gjete dhe dashurinë . More një dashuri shumë të bukur, atë prej Kosove. Ti erdhe ne finale edhe për dashurinë tënde. Sot je e kompletuar të uroj shumë suksese, sepse për ty sot fillon gjithçka.