LOT DHE EMOCIONE/ Takimi i shumëpritur mes Romeos dhe Donaldit – AlpeGossip
LOT DHE EMOCIONE/ Takimi i shumëpritur mes Romeos dhe Donaldit

LOT DHE EMOCIONE/ Takimi i shumëpritur mes Romeos dhe Donaldit

Takimi i shumëpritur mes Donaldit dhe Romeos ndodhi këtë mbrëmje në spektaklin e Big Brother Vip.

“Bëj atë që mendon ti, çfarë ke pasur jashtë janë të zgjidhura kështu që, je shumë i fortë, ngulite atë gjë, je shumë i fortë”, tha Romeo.

“Si ke qenë ti a je mirë?”, tha Donaldi.

“Unë çfarë s’po bëj”, tha Romeo.

“Jam në disa momente që doja aprovim, edhe pse e di që kam pasur aprovimin tënd sidomos tek kjo situata”, tha Donaldi.

“Ti u tregove burrë edhe pse të vunë me shpatulla pas muri, je i drejtë je i saktë”, tha Romeo.