“NUK ËSHTË DONALDI…”/ Ja kush banor e njohi Romeon, nuk është Beatrix – AlpeGossip
“NUK ËSHTË DONALDI…”/ Ja kush banor e njohi Romeon, nuk është Beatrix

“NUK ËSHTË DONALDI…”/ Ja kush banor e njohi Romeon, nuk është Beatrix

Pas hyrjes së Romeos brenda në dhomën ku rrinë banorët ata nuk e dalluan nëse ai ishte apo jo Donaldi.

Pas komentimit të videos ishte Einxheli ajo që e dalloi dhe tha nuk është Donaldi sepse e dalloi nga mënyra si ai po komentonte dhe ai po lëvizte buzzët. Ajo i tha o Romeo dhe këtu të gjithe reaguan dhe e kuptuan se nuk është Donaldi.