LUIZI I BINDUR SE VALBONA PO LUAN/ Këngëtarja: Nuk e shoh Tanin lojtar të dobët – AlpeGossip
LUIZI I BINDUR SE VALBONA PO LUAN/ Këngëtarja: Nuk e shoh Tanin lojtar të dobët

LUIZI I BINDUR SE VALBONA PO LUAN/ Këngëtarja: Nuk e shoh Tanin lojtar të dobët

Luizit nuk i del e “keqja” me Valbonën, pasi ajo dërgoi Tanin në nominim. Ai i tha Valbonës se kishte gjithë javën që i thonte që ajo do kishte një avantazh në lojë.

Luizi shtoi se i kishte thënë Valbonës se nëse ajo do ketë në dorë mundësinë e zinxhirit, të shpëtonte Kiarën dhe nëse do kishte mundësinë e zëvëndësimit, të dërgonte në televotim atë, Oltën dhe Armaldon, në mënyrë që të dalë ky i fundit.

Valbona u shpreh se ajo nuk ka logjikën e tij dhe se kjo është mënyra sesi ajo di ta luajë lojën.

Duke folur me ironi, Luizi i tha asaj se i heq “kapelen” , pasi në këtë mënyrë ajo po krijon përplasje mes dy banorëve që ajo më herët ka debatuar, me Deamishel dhe Tanin.

Luizi madje shtoi se Valbona, mori edhe “konfirmimin” e Oltës, e cila e duartrokiti vendimin e saj, duke i thënë që bëri mirë që nxorri shokun e Luizit në televotim.