“MA HEQ TRURIN”/ Samiu nuk përmbahet përballë Efit: Hajde flemë bashkë – AlpeGossip
“MA HEQ TRURIN”/ Samiu nuk përmbahet përballë Efit: Hajde flemë bashkë

“MA HEQ TRURIN”/ Samiu nuk përmbahet përballë Efit: Hajde flemë bashkë

Sot në “Përputhen” Efi e ftoi Samiun në një takim 4 minutësh, të cilin ai e pranoi me shumë dëshirë.

Samiu nuk u përmbajt ndaj konkurrentes duke i rrëfyer se “ia heq trurin”.

Efi: Si je ti Sami?

Samiu: Mirë, pak përgjumësh

Efi: Të vë unë në gjumë?

Samiu: Hajde flemë bashkë…shaka

Efi: Nuk është gjë e mirë kjo që the, të vë unë në gjumë?

Samiu: Përballë teje zgjohem

Efi: Çfarë të pëlqen te unë?

Samiu: Gjithçka më pëlqen te ti mamacita, GJITHÇKA me të madhe. Je një femër që ma heq trurin dhe do doja të të njihja më shumë. Nëse do kisha të drejtën të të ftoja në takim, direkt të kisha ftuar