Majlinda Bregut “si pëlqen” e tashmja, bëhet nostalgjike dhe kujton veten kur ishte… (FOTO) – AlpeGossip
Majlinda Bregut “si pëlqen” e tashmja, bëhet nostalgjike dhe kujton veten kur ishte… (FOTO)

Majlinda Bregut “si pëlqen” e tashmja, bëhet nostalgjike dhe kujton veten kur ishte… (FOTO)

Para se të zinte një vend në Parlamentin e Shqipërisë dhe të luftonte për Integrimin e vendit në BE, Majlinda Bregu ju ka folur shqiptarëve nga studio e lajmeve.
Zonja Bregu është bërë nostalgjike për vitet kur jepte lajmet në TVSH dhe ishte vetëm 21 vjeç.

‘Çfare kthimi ne kohe! 1995 ose 21 vjec. Part time ne TVSH, full time studente. Mire qe kishte Eleni Toroveci nje buzekuq ekrani per te gjitha’ ka shkruar ish deputetja kraf fotos së saj.