Mami Suada ka një problem me vajzën dhe sqarohen si dy të rritura (VIDEO) – AlpeGossip
Mami Suada ka një problem me vajzën dhe sqarohen si dy të rritura (VIDEO)

Mami Suada ka një problem me vajzën dhe sqarohen si dy të rritura (VIDEO)

Hallin e Suadës e kanë padyshin të gjitha nënat me fëmijë të vogël. Kur e mban në krahë, vendi më i mirë ku ata kapen për t`u mbajtur apo për të nxjerrë nervat e tyre janë flokët e mamit. Dhe sa keq. Po mamit i dhembin. Kështu që Suada e bëri një bisedë serioze me Deizin, vajzën e saj. Se çfarë i tha, na i tregoi dhe ne të tjerëve.

“Muhabet serioz. Mamit nuk i jepen flokët në dorë se dhe mami shpirt ka”, i tha Suada të bijës e cila nga pamjet u duk se u bind se e tundte kokën gjatë gjithë kohës.