MBANI SHËNIME: Gratë tregojnë çfarë burrat s’duhet të bëjnë më gjatë seksit – AlpeGossip
MBANI SHËNIME: Gratë tregojnë çfarë burrat s’duhet të bëjnë më gjatë seksit

MBANI SHËNIME: Gratë tregojnë çfarë burrat s’duhet të bëjnë më gjatë seksit

Të gjithë jemi të vetëdijshëm që seksi jo gjithmonë është perfekt. Ka çaste shumë emocionuese ashtu siç ka dhe momente të sikletshme. Ka disa gjëra përshembull, që gratë duan që partnerët e tyre të mos i bëjnë më gjatë aktit. Cilat janë disa prej gabimeve më të mëdha që bëhen shpesh ndoshta dhe “padashje”?

1. Duhet të shprehin hapur nevojat e tyre

Në të kundërt, nëse bëjnë diçka që nuk i pëlqen, harrojeni seksin e mirë apo jo? Gratë duan të flisni më shumë dhe t’i tregoni ç’ju pëlqen!

2. Kujdes me shpejtësinë!

“Shpesh, ata ndryshojnë tempin, ritmin dhe shpejtësinë kur un i them thjesht “vazhdo”. Duhet ta kuptojnë se na pëlqen fiks siç ishte para atij momenti.”- tregon dikush për BuzzFeed.

3. Mos jini shumë seriozë

Edhe nëse diçka shkon keq, kalojeni me të qeshur.

4. Komunikoni

Mungesa e komunikimit sjell probleme dhe në shtrat. Të gjithë gabimet mund të shmangen nëse ju flisni me partneren. Jo të gjitha gratë kërkojnë të njëjtën gjë.

5. Mungesa e përkëdhelive

Pjesa më e hidhur vjen pas seksit. Askush s’do të shohë një shpinë nga ana tjetër e shtrati pas gjithë asaj ç’po bënit. Mos harroni përqafimet.

6. Kujdesuni pak më shumë për higjenën

Prerja e thonjve dhe një dush para s’do t’i bënte keq askujt.

7. Tregohuni ëmbëlsisht të egër

Që do të thotë, mësoni si të ndërthurni egërsinë me romancën në momentin e duhur.

8. Mos e shmangni paralojën

Mos e bëni kurrë nëse doni një natë seksi të mirë.

Përshtatur nga BuzzFeed