“MBETA DY DITË NË KOMA”/ Iliri tregon se ka rënë nga pema gjatë fëmijërisë – AlpeGossip
“MBETA DY DITË NË KOMA”/ Iliri tregon se ka rënë nga pema gjatë fëmijërisë

“MBETA DY DITË NË KOMA”/ Iliri tregon se ka rënë nga pema gjatë fëmijërisë

Banorët po shijojnë mbasditen e tyre në oborr teksa Iliri i beson Sabianit një nga momentet më të vështira që i është dashur të përballojë në fëmijërinë e tij.

Rreth moshës 12- vjeçare ai shprehet se ka rënë nga pema mbi të cilën kishte hypur për të luajtur.

Si pasojë e rënies, koka e tij u lëndua pas përplasjes me trotuarin dhe goditja ishte aq e fortë sa Iliri qëndroi plotë dy ditë në koma.

’Tentova t’i flisja gjyshit dhe rashë, mbeta dy ditë në koma dhe pasi u zgjova nuk mbaja mend asgjë’’,- tha ai