“MË DOLI JASHTË PARASHIKIMEVE”/ Bjordi: Janë futur me të pestën – AlpeGossip
“MË DOLI JASHTË PARASHIKIMEVE”/ Bjordi: Janë futur me të pestën

“MË DOLI JASHTË PARASHIKIMEVE”/ Bjordi: Janë futur me të pestën

Bjordi pati një bisedë me Xhonin jashtë në oborr, ku të dy po komentonin situatën aktuale në shtëpi, parë kjo në këndvështrimin e tyre.

Mëngjesin e sotëm Bjordi ka patur një bisedë me Xhonatanin jashtë oborrit. Dy banorët po komentonin situatën aktuale brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, parë kjo në këndvështrimin e tyre.

Regjisori i njohur u shpreh se, megjithëse erdhi me një skemë të mirëmenduar, në fakt situata është krejtësisht ndryshe brenda në shtëpi, ndryshe nga çfarë duket jashtë.

Bjordi tha se çdo gjë ka dalë jashtë parashikimeve të tij dhe se banorët kanë nisur një lojë me ‘të pestin’, duke nënkuptuar nxitim, nga ana e tyre.