ME GJATËSI 24 CM DHE GJERËSI 69MM/Dalin në shitje “Prezervativët më të mëdhenj në botë”…. – AlpeGossip
ME GJATËSI 24 CM DHE GJERËSI 69MM/Dalin në shitje “Prezervativët më të mëdhenj në botë”….

ME GJATËSI 24 CM DHE GJERËSI 69MM/Dalin në shitje “Prezervativët më të mëdhenj në botë”….

Rreth 10% e burrave përdorin prezervativë që janë shumë të vegjël për to.

Jo vetëm që kjo mund të rrisë shanset e çarjes së kontraceptivëve, por gjithashtu mund të shkaktojë mpirje dhe dhimbje gjatë seksit.

Për të luftuar këtë problem, një shitës me pakicë online ka sjellë “Prezervativin më të Madh të Botës”.

‘TheyFit’ besojn se ka krijuar prezervativin më të madh në treg – G31.

Prezervativi ka gjatësi 24 cm dhe me një gjerësi prej 69mm.

Kjo është dukshëm më e madhe se prezervativët Durex dhe Magnum XL, respektivisht 21% dhe 27% më të vogla.