MË NË FUND/ Orinda Huta flet për fëmijën e parë me Turjan Hyskon (FOTO) – AlpeGossip
MË NË FUND/ Orinda Huta flet për fëmijën e parë me Turjan Hyskon (FOTO)

MË NË FUND/ Orinda Huta flet për fëmijën e parë me Turjan Hyskon (FOTO)

“Orinda shtatzënë?” Kjo ka qënë një ndër dilemat më të mëdha në mediat online në muajt e fundit! Mirëpo e ftuar në emisionin “Rudina” Orinda Huta tregoi se nuk është shtatzënë dhe pret që Zoti ta bekojë me një fëmijë.

Presim vetëm që Zoti të na bekojë! Ne të dy (Orinda & Turi) kemi dashur gjithmonë një familje të madhe. Edhe betimet në dasmë, ashtu i kishim! Të jetojmë me rroça-poça nëpër këmbë! Ne jemi tre fëmijë në familjen time dhe mami po të kishte mundësi, do të kishte bërë edhe më shumë. Dua djem dhe vajza! Këto të fundit i kam pasur pikë të dobët, por nipi më bëri që të doja edhe djemtë shumë.” – tha Orinda Huta.

Orinda Huta dhe Turjan Hysko u martuan në 27 korrik të 2017. Pas martesës, Turi deklaroi se po punojnë me tre turne për t’u bërë me fëmijë.