ME PARTNERIN APO KAFSHËT? Studimi zbulon se më kë flenë më qetë femrat! – AlpeGossip
ME PARTNERIN APO KAFSHËT? Studimi zbulon se më kë flenë më qetë femrat!

ME PARTNERIN APO KAFSHËT? Studimi zbulon se më kë flenë më qetë femrat!

Partnerin apo kafshët në shtrat?! Studimet e realizuar së fundmi, konfirmojnë se femrat realizojnë një gjumë ‘princeshash’ kur e ndajnë shtratin me qenin e tyre. Pra, studimi sqaronte se femrat nuk shqetësohen gjatë natën kur flejnë me qenin, ndërsa e kundërta ndodhte kur flinin me partnerin. Nga ana tjetër, femrat që flisin me qenin ishin më të përgjegjshme dhe zgjoheshin më herët.

“Të kesh një qen, do të thotë më shumë përgjegjësi dhe një rutinë krejtësisht të kontrolluar. Kur femrat janë ‘pronare’ të një qeni, ato zgjohen më herët dhe flejnë më mirë sesa me partnerin” – sqaron burimi.  

Sipas studimit, të ndash shtratin me kafshët  i jep femrave një ndjesi rehati dhe sigurie në shtrat.