“Më shpërthyen..”, gruaja tregon se çfarë të ndodh kur do t’i frysh buzët me “zor” – AlpeGossip
“Më shpërthyen..”, gruaja tregon se çfarë të ndodh kur do t’i frysh buzët me “zor”

“Më shpërthyen..”, gruaja tregon se çfarë të ndodh kur do t’i frysh buzët me “zor”

Një grua ka përfunduar në urgjencë pasi një mbushjeje buzësh jo dhe aq të sukseshme.

Jessica Bennett, 24-vjeçare, u bë menjëherë e njohur në rrjet pasi postoi një video ku tregonte se si ishte katandisur nga përdorimi produkteve të lira dhe jocilësore për të bërë mbushjen e buzëve.

24-vjeçarja tregoi se si e gjeti “belaja” pasi kishte injektuar në buzët e saj mbushësh shumë shpejt pas trajtimit të saj të parë.

Kështu, duke u nisur nga rasti i saj, ajo do që të ndërgjegjësojë të rinjtë që të kenë kujdes më procedurat nën të cilat e vendosin trupin e tyre. Ajo shton se duhet pasur shumë kujdes për t’u informuar paraprakisht rreth hapave që duhen ndjekur.

Duke treguar për eksperiencën e saj të hidhur ajo shprehet:

Buzët e mua thjesht shpërthyen. Dukesha si një rosak. Buzët i ndjeja ndieja të nxehta dhe të acaruara.”
Ajo shton gjithashtu se fillimisht e njoftuan se pak fryrje do të ishte normale por më pas zbuloi që kishte një infeksion që mund të rezultonte fatal.