Me shumë mundësi, pas 10 vitesh do të na vijë turp që i kemi veshur këto gjëra – AlpeGossip
Me shumë mundësi, pas 10 vitesh do të na vijë turp që i kemi veshur këto gjëra

Me shumë mundësi, pas 10 vitesh do të na vijë turp që i kemi veshur këto gjëra

Kur shohim fotot tona të para 10 viteve, gjëja e parë që na shkon në mendje është: Pse dreqin jam veshur ashtu?

Kur ishim fëmijë, fajin e kishte mami dhe gustot e saj të çuditshme. Por kur rritesh kupton që koha kalon, moda ndryshon dhe jemi të sigurt që veshjet që kemi sot, nuk do t’i veshim në të ardhmen.

Më poshtë keni një liste më disa nga veshjet dhe aksesorët më në trend të kohës, që pas 10 vitesh do të na vijë turp që i kemi veshur:

1.Syzet e vogla

2.Atletet “dad”

3.Fustanet që do t’i vishte tezja jonë.

4.Kostumet në ngjyrat pastel.

5.Aksesorët fëmijënorë si kapsat e flokëve me lule apo rruaza.

6.Çantat e thurura.

7.Veshjet me ngjyrat e ylberit.

8.Veshjet lustrafine.