Meghan Markle së shpejti nënë? Këtë deklaratë të princit Harry nuk e priste askush:Pesë fëmijë janë… – AlpeGossip
Meghan Markle së shpejti nënë? Këtë deklaratë të princit Harry nuk e priste askush:Pesë fëmijë janë…

Meghan Markle së shpejti nënë? Këtë deklaratë të princit Harry nuk e priste askush:Pesë fëmijë janë…

Që prej dasmës së tyre në maj, vetëm dy gjëra na vijnë ndërmend kur dëgjojmë Meghan MArkle djhe Princi Harry. E para, pyesim veten se kur do të përfundojnë skandalet e familjes së Meghan për të cilat ajo është vënë në qendër të vëmendjs dhe e dyta se kur çifti do të bëhet me fëmijë.

Teksa për të parën dimë pothuajse çdo gjë, kur vjen puna tek fëmijët, çifti nuk ka bërë ndonjë deklaratë.

Megjithatë, sipas burimeve pranë tyre, Meghan ka dashur që të bëhet nënë që pas martesës me Harry, por për shkak të udhëtimeve të shumta dhe daljeve në publik, duket se fëmijët nuk janë diçka të cilën ata po e mendojnë për momentin.

I pyetur nëse do të dëshironte 5 fëmijë Harry ka thënë menjëherë: “5 fëmijë? Janë shumë!”

Gjithsesi asnjëri prej tyre nuk e ka mohuar se një fëmijë mund t’i shtohet familjes mbretërore, por kjo sigurisht që do të ndodhë pas udhëtimit të Meghan në Shtetet e Bashkuara dhe pasi çifti të jetë më pak i angazhuar me jetën publike.