Me siguri vëllai të Lori Hoxhës do i ngelë hatri pasi të shohë këtë "Insta Story" të motrës së madhe (FOTO)] - AlpeGossip
Me siguri vëllai të Lori Hoxhës do i ngelë hatri pasi të shohë këtë “Insta Story” të motrës së madhe (FOTO)]

Me siguri vëllai të Lori Hoxhës do i ngelë hatri pasi të shohë këtë “Insta Story” të motrës së madhe (FOTO)]

Shumë prej jush me siguri nuk e njihni apo dinit se motrat Hoxha kanë edhe një vëlla të vogël. Ai quhet Itan tani është vetëm 11 vjeç. Rrallë herë e shohim në postimet e Lorit dhe Sarës, por kjo s’do të thotë se i mungon dashuria apo vëmendja e motrave të tij. Kjo ndodh pasi ai po qëndron ende larg fokusit të rrjeteve sociale dhe kur të jetë në një moshë madhore do zgjedhë vetë nëse do jetë në botën e medias, edhe pse vështirë për t’i qënduar larg.

Por nese do kishte edhe ai Instagram dhe do shihte ‘insta story-n’ e Lorit, mbase do mërzitej pak. Blogeren e njohur e kanë pyetur në Instagram për personin e saj të preferuar në këtë botë dhe ajo është shprehur kështu:

“Janë dy! Sara dhe Redia”

Lori, po Itanin ku e le? Mirë do ishte ta kishe përmendur por ti e di