“MË THONË A DO NJË TË TRETË”/ Kjo është gruaja që jeton e lumtur me dy burra, ka fëmijë me të dy – AlpeGossip
“MË THONË A DO NJË TË TRETË”/ Kjo është gruaja që jeton e lumtur me dy burra, ka fëmijë me të dy

“MË THONË A DO NJË TË TRETË”/ Kjo është gruaja që jeton e lumtur me dy burra, ka fëmijë me të dy

Një grua, e cila e ndan shtratin me dy burra, ka treguar sesi funksionon marrëdhënia e tyre e pazakontë.

31-vjeçarja, Alexia Shrout, jeton nën një çati me dy burrat e saj, 33-vjeçarin Doug Shrout, dhe 30-vjeçarin Jacob Shrout-Mchaffie.

Treshja kanë së bashku edhe tre fëmijë.

Alexia tregon:

Kur marrin vesh që unë kam dy burra, shumë meshkuj më pyesin nëse dua një të tretë. Unë dhe Jake ishin në miq shumë të mirë për tre vjet dhe pastaj filluam të kishim ndjenja për njëri-tjetrin.”

Kur e kuptoi që kishte ndjenja për shokun e saj, Alexia ia rrëfeu burrit të saj.

Doug i tha:

Në rregull, për sa kohë që ende më do shumë, atëherë le të shohim nëse mund ta bëjmë këtë punë.”

Pavarësisht se ndajnë të njëjtin krevat, Doug dhe Jacob nuk janë homoseksuale dhe nuk kryejnë marrëdhënie intime me njëri-tjetrin.