“MËNYRA ISHTE SHUMË E KEQE, DUHET TA MBROSH…”/ Beatrix xheloze për Sarah? (VIDEO) – AlpeGossip
“MËNYRA ISHTE SHUMË E KEQE, DUHET TA MBROSH…”/ Beatrix xheloze për Sarah? (VIDEO)

“MËNYRA ISHTE SHUMË E KEQE, DUHET TA MBROSH…”/ Beatrix xheloze për Sarah? (VIDEO)

Donaldi dhe Beatrix duket se kanë debatuar me njëri-tjetrin menjëherë pas përfundimit të spektaklit të “Big Brother VIP”. Sipas këngëtares, vetëm ajo po jep në marrëdhënien e tyre dhe duket se po shuhet ajo magjia mes tyre.

Por jo vetëm kaq, pasi duket se Beatrix duhet se është bërë xheloze me Sarah. Teksa Donaldi tha se do ta mbrojë atë vajzë, ajo iu kthye “nga unë?”.

Biseda mes tyre:

Beatrix: Mënyra se si më ke fol te krevati

Donaldi: Pse?

Beatrix: Për punën e Sarah. ti se mbaje mend fare se çfarë ke thënë

Donaldi: Kur, çfarë thashë unë, që duhet ta mbroj

Beatrix: Te pjesa e krevatit, nuk e mbaj mend, ma the te kolltukët

Donaldi: çfarë të thashë jashtë për Sarah? Nuk e mbaj mend, thjesht dua të mbroj atë gocën kaq.

Beatrix: Mënyra ishte shumë e keqe, duhet ta mbrosh nga unë?