MERIDIANI DHE ILIRI KALOJNË NATËN NË SUITË/ Këndojnë dhe kërcejnë muzikë popullore – AlpeGossip
MERIDIANI DHE ILIRI KALOJNË NATËN NË SUITË/ Këndojnë dhe kërcejnë muzikë popullore

MERIDIANI DHE ILIRI KALOJNË NATËN NË SUITË/ Këndojnë dhe kërcejnë muzikë popullore

Një çift tjetër do të ketë mundësinë të shkojë në dhomën e suitës.

Pas Arjolës dhe Monikës banorët diskutuan mes tyre se cila do të jetë dyshja tjetër që do të shijojë një natë në qetësi dhe luks.

Pas disa minutash ata vendosën mes njëri-tjetrit që kjo të ishte nata e Ilirit dhe Meridianit.

Koha e tyre kaloi më së shumti duke kënduar dhe kërcyer muzikë popullore.

Ndërkaq nuk munguan edhe diskutimet dhe ironitë drejtuar banorëve të tjerë.

“Monika e mori kthesën shpejt por duhet të ketë kujdes sepse del nga rruga ashtu”,-tha Meridiani